ARRANGEMENTEN

Zwervers arrangement door de Rottige Meente

Kom tot rust in Friesland op minicamping Het Zwerversnest, stap op de fiets richting Spanga en ontdek het prachtige natuurgebied De Rottige Meente per kayak van Kayak Tjonger Tours. De Rottige Meente is een schilderachtig natuurgebied waar stilte heerst!

Deze deal is inclusief:
– 1 overnachting bij Het Zwerversnest
– Lunchpakket
– Huur kayak
– Fietsroute

Prijs:
– € 29,50 p.p. (met eigen kampeermiddel)
– € 52,50 p.p. (overnachting in safaritent of blokhut)

Bij te boeken:
– barbecue op de camping

Geldig vanaf 2 personen.

voor boeking of meer info stuur een email naar hetzwerversnest@gmail.com

Overige arrangementen

Voor bedrijven organiseren we de Kayak Outdoor VergaderTour 

Vroeg in de ochtend stap je met je collega’s in een Kayak en peddel je over de Tjonger, waarna je na 2,5 uur arriveert bij een bijzondere luxe vergader lokatie midden in de natuur.

De lokatie is van alle vergader mogelijkheden voorzien. De catering wordt volledig afgestemd op (dieet) wensen van de groep.

Dit vergaderarrangement is voor groepen van maximaal 20 personen. Op de lokatie is ook mogelijkheid van overnachting.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem dan per mail contact met ons op:info@kayaktjongertours.nl

Het Verjaardags Outdoor arrangement

Ben je jarig en wil je iets sportief, lekker en ontspannen midden in de natuur doen? informeer naar de mogelijkheden bij KayakTjongerTours. Op pad in een kayak met je vrienden en vriendinnen de natuur in onderweg hebben we natuurlijk lekkere traktaties, je komt op plekken waar je  alleen met een  Kayak kan komen…een onvergetelijke partij voor stoere kids!

TOURS

TJONGER-TJEUKEMEER

Vanaf de PierChristiaan sloot ga je linksaf de Tjonger op en ervaar je de schoonheid van de prachtige natuur. Als je goed oplet is de kans groot dat je boven de rietkragen  een buizerd, slechtvalk, blauwe of bruine kiekendief waarneemt.

 

Lees verder

ROTTIGE MEENTE

De Rottige Meente – De eerste bewoners van het gebied vestigden zich hier al in de dertiende eeuw en bouwden een meestal armoedig bestaan op. Hier vond eind 19 e begin 20e eeuw nog turfwinning plaats, Omdat de bodem erg nat was, leverde de landbouw niet veel op (daarom de naam Rottige Meente).

TJONGER TOUREN

Vanaf  het startpunt ‘De TjongerVallei” vertrek je op de Pier Christiaan Sloot die uitkomt op de rivier de Tjonger. Als je rechtsaf gaat ga je onder een betonnen brug door en kom je op een breed stuk van de oude rivier de Tjonger. Hier word je volledig opgenomen in het natuurschoon de stilte en de rust.

 

Lees verder

GUIDED NATURE TOURS

Om meer kennis op een toegankelijke  en aangename manier te vergaren, organiseren we speciale guided nature tours.

Lees verder

Boek nu uw kayak