ARRANGEMENTEN

Ook in 2019 wederom  het Rode Loper arrangement met Opera Spanga. 

Opera Spanga heeft ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan in 2019 een bijzondere programmering! Zodra programmering en speeldata bekend zijn worden die hier gepubliceerd.

Uniek Culturele Hoofdstad 2018 arrangement in samenwerking met Opera Spanga

Over een rode loper, door een groene omgeving

Door de stilte van je e-bike hoort u de mooiste vogels. Een kayaktocht voert u door de Everglades van Friesland. Kabbelend water, het geluid van je peddel en onderweg een ontmoeting met een vuurvlinder. In het Friese dorpje Spanga, belandt u in een weiland. Daar wordt, na een streekeigen driegangen diner, Giuseppe Verdi’s meesterwerk AIDA opgevoerd. U bent even in een andere wereld, genieten!

In de buitenlucht is alles mooier en intenser. Zeker als het gaat om mooie muziek, lekker eten en een goed glas wijn. Opera Spanga biedt u, in samenwerking met Hotel Iselmar, Kayak Tjongertours en Taxi van der Bles een fantastisch arrangement van twee dagen aan. U kunt deze beleving nu boeken. Voor € 218,- per persoon boekt u een compleet arrangement, waar u nog lang aan terugdenkt.

Wat is er inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Hotel Iselmar in Lemmer (prijs is op basis van een standaard kamer)
  • 2 keer een uitgebreid ontbijtbuffet
  • beschikking over een E-bike, inclusief routebeschrijving, op de dag van de voorstelling
  • beschikking over een Kayak van Kayak Tjongertours, inclusief routebeschrijving, op de middag van de voorstelling
  • een 3-gangen diner op locatie
  • tickets voor Opera Spanga
  • busvervoer door taxi van der Bles (in ecobus) terug naar hotel
  • gratis gebruik zwembad, sauna en Turks stoombad

 

 

 

Twee daags arrangement over de Tjonger naar de Rottige Meente

2 – daagse Kayak Tour  Tjonger-Rottige Meente  (arrangement voor  1-4 pp)   Dag 1. Stap  s’ochtends in een kayak en peddel over de eeuwenoude Tjonger. Geniet van de stille mooie ongerepte natuur. Aan boord een lunch die ergens onderweg ondergedompeld in de mooie natuur genuttigd kan worden.

Aan het eind van de dag arriveer je bij de historische plek ” De laatste stuiver”. In 1900 was dit de kroeg voor de turfschippers die voor de sluis moesten wachten, nu is het de overnachting plek van deze tocht. Bij deze luxe B&B kan je onder het genot van een maaltijd en prachtige views nagenieten van de eerste dag.

Dag 2. Ontbijten bij “De Laatste Stuiver” en bepakt met lunchpakket wordt de tocht voortgezet op de Scheene en kano je door de prachtige “Rottige Meente” in. Dit is het leefgebied van de grote vuurvlinder, de ringslang maar ook de purperreiger. Geniet deze dag in kano van dit schilderachtige natuurgebied waar ook kunstenaar Dirk Kerst Koopmans woonde en werkte en eindig bij het vertrekpunt van dag 1.

Prijs 2 daags arrangement pp: €135, -(incl Btw)

Bij de prijs inbegrepen: 2 dagen kayak huur, 2x lunch, 1 overnachting, 1 diner, 1 ontbijt.

De prijzen zijn exclusief alcoholische consumpties (wel extra te bestellen)

Wilt u dit arrangement boeken stuur dan een email naar info@kayaktjongertours.nl

ovv: 2-daags arrangement en gewenste boeking datum plus aantal personen

Overige arrangementen

Voor bedrijven organiseren we de Kayak Outdoor VergaderTour 

Vroeg in de ochtend stap je met je collega’s in een Kayak en peddel je over de Tjonger, waarna je na 2,5 uur arriveert bij een bijzondere luxe vergader lokatie midden in de natuur.

De lokatie is van alle vergader mogelijkheden voorzien. De catering wordt volledig afgestemd op (dieet) wensen van de groep.

Dit vergaderarrangement is voor groepen van maximaal 20 personen. Op de lokatie is ook mogelijkheid van overnachting.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem dan per mail contact met ons op:info@kayaktjongertours.nl

Het Verjaardags Outdoor arrangement

Ben je jarig en wil je iets sportief, lekker en ontspannen midden in de natuur doen? informeer naar de mogelijkheden bij KayakTjongerTours. Op pad in een kayak met je vrienden en vriendinnen de natuur in onderweg hebben we natuurlijk lekkere traktaties, je komt op plekken waar je  alleen met een  Kayak kan komen…een onvergetelijke partij voor stoere kids!

TOURS

TJONGER-TJEUKEMEER

Vanaf de PierChristiaan sloot ga je linksaf de Tjonger op en ervaar je de schoonheid van de prachtige natuur. Als je goed oplet is de kans groot dat je boven de rietkragen  een buizerd, slechtvalk, blauwe of bruine kiekendief waarneemt.

 

Lees verder

ROTTIGE MEENTE

De Rottige Meente – De eerste bewoners van het gebied vestigden zich hier al in de dertiende eeuw en bouwden een meestal armoedig bestaan op. Hier vond eind 19 e begin 20e eeuw nog turfwinning plaats, Omdat de bodem erg nat was, leverde de landbouw niet veel op (daarom de naam Rottige Meente).

TJONGER TOUREN

Vanaf  het startpunt ‘De TjongerVallei” vertrek je op de Pier Christiaan Sloot die uitkomt op de rivier de Tjonger. Als je rechtsaf gaat ga je onder een betonnen brug door en kom je op een breed stuk van de oude rivier de Tjonger. Hier word je volledig opgenomen in het natuurschoon de stilte en de rust.

 

Lees verder

GUIDED NATURE TOURS

Om meer kennis op een toegankelijke  en aangename manier te vergaren, organiseren we speciale guided nature tours.

Lees verder

Boek nu uw kayak