GUIDED NATURE TOURS

Excursie in Kayak met Boswachter Staatsbosbeheer

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Het ontstaan van de Rottige Meente en de Flora en Fauna rondom de Scheene.

Het programma duurt van 09.00 uur-12.00 uur en zal twee keer per week worden aangeboden.

Natuurlijk komt ook de otter aan bod.  Alleen als de kwaliteit van het zoetwatermilieu in een gebied erg goed is, kan de otter hier overleven. De otter wordt niet voor niets “ De ambassadeur van het zoetwatermilieu” genoemd. In de Rottige Meente is de kwaliteit heel goed, hoe komt dat? Boswachter Manon vertelt het tijdens de excursie!

Vanwege Corona maatregelen kunnen deze excursies momenteel niet doorgaan

Otterexcursie in Kayak olv Natuurgids.

Leer alles over het leven van de otter tijdens deze inspirerende cursus in samenwerking met natuurcentrum “De Rietnymf”.

De excursie begint met een kort college over de otter waarna de cursus wordt vervolgd  in een kayak om in de Rottige Meente op zoek te gaan naar sporen van dit bijzondere dier. Sporen zullen we altijd vinden maar is er ook een otter in de buurt?

Onderweg komen ook andere flora en fauna aan bod die verantwoordelijk zijn voor het bijzondere prachtige leefgebied van de otter. We willen in 2021 weer van start gaan met de otterexcursies een datum is echter nog onzeker, wilt u op de hoogte gehouden worden stuur dan  een mail naar info@kayaktjongertours.nl.

De excursie duurt van 09.00 uur -12.30 uur.

De kosten zijn €32,50 pp. dit is inclusief Natuurgids, versnapering, kayak en toebehoren. Minimale deelname 6 pp.

Opgeven per e-mail naar info@kayaktjongertours.nl

Boek nu uw kayak