OVER ONS

“It seems to me that we all look at Nature too much, and live with her too little.”
- Oscar Wilde

KayakTjongerTours is toegewijd aan de schoonheid van de natuur rondom de Tjongervallei en natuurgebied de Rottige Meente en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een milieuvriendelijk toerisme. Het allereerste vervoermiddel dat de mens uitvond was de kano. Nog steeds het ideale instrument om daar te varen waar geen ander kan of mag komen. Het type kano waarmee we varen is het kayakmodel (afstammeling van de eskimokayak) Hierin zit je op een stoeltje net boven de bodem en je gebruikt een peddel met twee bladen.

Het landschap met zijn natuurlijke schoonheid en schilderachtige kwaliteit heeft een enorme aantrekkingskracht, waarvan je juist in je kayak/kano in alle stilte kunt genieten.

Kano en Kayak verhuur KayakTjongerTours heeft diverse opstap plekken in de Rottige Meente, Tjonger of Tjeukemeer. Kies bij het boeken een route waar je wilt varen en de kayak wordt op het vertrekpunt neergelegd.

Voor het varen in een kayak is geen ervaring vereist

tel:0031(6) 10437194

OPSTAPPLAATSEN

Adres: Marwei 14, 8508 RC Delfstrahuizen

Vanaf het terras van Hotel Restaurant “ De Tjongervallei” vertrekt u in uw kayak. Bij het hotel zijn toiletten en douche en kleed gelegenheden

Bij beide plekken is voldoende parkeergelegenheid (gratis)

Adres: Spangahoek 22 te Spanga

Bij beide plekken is voldoende parkeergelegenheid (gratis)

Boek nu uw kayak